torsdag 7. februar 2013

Isberg av Lars Ove Seljestad

Jeg leste boken "Isberg" for en stund siden, men tenkte jeg skulle skrive litt om den!! Boken handler som sagt om en gutt rundt vår alder som bor i en liten landsby. Her blir huset hans med hans foreldre angrepet av et ras. Der det er bare gutten som overlever. Livet videre til gutten blir veldig vanskelig. Han vil ha et helt normalt liv, men vennene hans og folk rundt han er usikker på om hvordan de skal takle det.
Jeg anbefaler denne boken til hvem som helst. Den er skrevet på nynorsk, men hvis du hater nynorsk ikke la deg påvirkes av det. En av grunnene er at boken er ungdoms relatert og en veldig kort og enkel bok. Når man først har kommet inn i handlingen så glir man igjennom den fort. Boken er overhode ikke sei og er en ekstremt god bok!!
Anbefaler denne boken absolutt!! En av mine favoritter!!

5 kommentarer:

 1. Bra innlegg Mats. Jeg synes du får fram noe viktig om denne boka, som jeg absolutt synes alle burde lese!

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg Mads! Boken er veldig fin:) Dette er en bok for tilogmed de som ikke liker nynorsk!

  SvarSlett
 3. Flott! Jeg har enda ikke lest denne boka, men jeg innser at dette er noe jeg ikke kan gå glipp av! får vel hive meg på isberg-toget til helgen, tenker jeg. Stå på!

  SvarSlett
 4. Jeg tenkte og starte på denne boken og lurte bare på om det er vanskelig nynorsk? Klarer ikke å lese nynorsk.

  SvarSlett
 5. Det er overhode ikke vanskelig Nynorsk. Hvis du kommer litt inn i boka merker du knapt at boka er skrevet på Nynorsk :D

  SvarSlett