fredag 8. mars 2013

GRATULERER!

 • En spent gjeng foran litteraturhuset!

Gratulerer til Eivind Hofstad Evjemo som vant prisen igår! Det var en sitrende spenning i salen før vinneren ble annonsert - og mange ble overrasket! Til stor-juryens møte var det ingen som møtte med like "topp-tre-lister", og etter hva vi har bragt i erfaring, ble det en temmelig opphetet diskusjon med gode argumenter for flere av bøkene! Men enige ble de tilslutt og to fra hver klasse har båret på denne hemmeligheten en hel uke!
Det er veldig hyggelig at en ung og nyetablert forfatter vinner en slik pris! Begrunnelsen for prisen kan dere lese her !
Veldig moro å møte forfatterne! Mange kloke spørsmål fra nysgjerrige og interesserte elever som ble møtt med refleksjoner og svar fra forfatterne!
Vi fikk dessverre ikke møte Vigdis Hjorth og Lars Amund Vaage, men her er de andre:


3 kommentarer:

 1. Takk for følge klasse 2STC! Jeg har vært en av deres ivrigste fan! Vinneren er også en av mine absolutte favoritter! Så da er det vel bare å gjenta det gode gamle slagordet: Ungdommen er bedre enn sitt rykte! PS; Hils norsklærer'n deres!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var koselig å høre:) Nå er det tilbake til gamle rutiner, etter en hektisk men lærerik tid med lesing!

   Slett
 2. Sorry: jeg mente "Jeg har vært en av deres ivrigste fans! (Med S-altså. Eller : "Jeg har vært en ivrig fan!" (Vil nødig få norsklæreren på nakken. Eller engelsklæreren.)

  SvarSlett